Solceller

Måske fik du solceller på dit tag for nogle år siden og du er nu i tvivl om hvorvidt du får den gevinst du blev stillet i udsigt. Eller du har måske lige købt et hus med solceller og vil vide om de virker korrekt.

Hos KH Energi finder jeg fejl eller mangler på 8 ud af 10 anlæg. Via KH Energis testpakker kan du få sikkerhed for, at dit anlæg yder det, som det skal og, at installationen er udført lovligt. De to pakker dækker anlæg op til 6 kw.

For anlæg der er større end 6 kw kontakt mig for tilbud og pris. Ved køb af begge testpakker er prisen 3.995 kr. inkl. moms 

Ydelsestest

Ydelsestesten giver dig indblik i, om dit anlæg yder, det forventede ved at kortlægge virkningsgrad og ydelsesevne. På baggrund af testen får du en rapport, der peger mod optimeringsmuligheder af dit anlægs ydelse. Rapporten kan desuden bruges som dokumentation i garantisager.


KH Energis ydelsestest indeholder:

  • Komplet test af dit anlægs ydelse.
  • Måling af virkningsgraden på både paneler og inverter samt anlæggets samlede virkningsgrad.
  • Termografering af inverter og paneler.





Tryghedspakke

Tryghedspakken giver dig sikkerhed for, at dit anlægs levetid er så lang som muligt. Jeg gennemgår alle vitale dele for at sikre, at anlægget er hensigtsmæssig installeret og giver dig en handlingsplan for, hvordan fejl og mangler kan udbedres.


KH Energis tryghedspakke indeholder:

  • Kontrol af at anlæggets hoveddele som paneler, invertere, at kablingen er sat op og fungerer i henhold til specifikationer.
  • Kontrol af at installationen er foretaget korrekt, forsvarligt og lovligt.
  • Kontrol af at installationen ikke har påført dit hus skade
  • Termografering af inverter og paneler.

Har du et projekt i tankerne?

Skriv dit telefon nummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak om dit projekt.

info@khenergi.dk

+45 54 55 66 20

Bliv ringet op

Skriv dit telefon nummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak om dit projekt.