Vedligeholdelsesplan

Alle bygninger har behov for vedligehold. Du ved, at din ejendom skal vedligeholdes, men du ved måske ikke hvor meget det egentlig trænger og hvor du skal starte. Skal taget skiftes? Og hvad med revnen i murværket? Er der ting, der kan gøres bedre? Kan jeg spare på energien? Og hvad koster det alt sammen? Faktisk har kun 9 % af Danmarks boligejere en fast opsparing til vedligeholdelse af deres bolig.

Min erfaring er, at man som boligejer har mange spørgsmål vedr. vedligeholdelse af ens hus, og KH Energi kan hjælpe dig med at få lavet en systematisk og ikke mindst forståelig plan over hvad, der bør gøres. Når du vælger mig til at lave en vedligeholdelsesplan, får du en uvildig rådgiver der laver en grundig byggeteknisk gennemgang af hele din ejendom fra kælder til kvist.


KH Energis vedligeholdelsesplan indeholder:

  • Gennemgang af tidligere udførte dokumenter, som tilstandsrapport mv.
  • Grundig byggeteknisk gennemgang af sokkel, ydervægge, vinduer, tag, elinstallation, vvs-installation og opvarmningskilde.
  • Udarbejdelse af en 10 års vedligeholdelsesplan hvor alle opgaver er sat i en prioriteringsrækkefølge, fordelt over de 10 år.

Har du et projekt i tankerne?

Skriv dit telefon nummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak om dit projekt.

info@khenergi.dk

+45 54 55 66 20

Bliv ringet op

Skriv dit telefon nummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak om dit projekt.